POSREDNIČKA PRODAJA

Prodaju svog vozila prepustite nama!

Želite prodati svoje vozilo, ali Vam za njega ne nude dovoljno? Ide li Vam prodaja na živce? Ili još uopće niste započeli s prodajom vozila jer nemate vremena? Sretni smo što Vam možemo pomoći - Vaše vozilo prodamo brzo po najboljoj cijeni te Vas poštedimo briga i neugodnih poslova!

Dovezite vozilo kod nas - temeljito ćemo ga pregledati, pripremiti za prodaju i ponuditi ga velikoj bazi naših kupaca kroz različite kanale. Odlični smo u prodaji, stoga je uspjeh zagarantiran - Vaše vozilo prodamo brzo i po najboljoj cijeni!

Postupak je jednostavan

1. Vozilo dovezete na besplatnu procjenu

Ako Vaše vozilo ispunjava osnovne kriterije kvalitete, mi ćemo ga procijeniti besplatno i neobvezujuće, a onda ćemo Vas savjetovati o prodajnoj cijeni. Ovo je samo naš prijedlog - Vi odlučujete o konačnoj cijeni vozila.

2. Vozilo pripremimo za kupce

Nakon toga Vaše vozilo pripremimo za kupce. Temeljito ga očistimo, fotografiramo, a ako se slažete, izvršimo i 'Vehicle Heath Check' - detaljni pregled koji provjerava ispravnost vozila te je važna informacija za kupce. Greške koje se otkriju pregledom, prije prodaje uklonimo.

3. Vozilo prodamo u mjesec dana

Za bržu prodaju, ponudu obogaćujemo opcijskim uslugama, kao što su jamstvo i mogućnost zamjene. Prodaja vozila obično traje najviše mjesec i pol, ali uglavnom manje od mjesec dana. Obavijestit ćemo Vas o svakoj ponudi stranke, a Vaša je odluka hoćete li je prihvatiti!

Obavještenje

Tehnologija Cookie-a omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više